Hoe lang duurt het voordat een loodgieter een keukenkraan vervangt?

Hoe lang duurt het voor een loodgieter om uw keukenkraan te vervangen? Dat hangt van meerdere factoren af. Als je een idee hebt van hoe je kraan werkt, heb je een voordeel, maar als je dat niet hebt, kan het een langere rit zijn. Als het vervangen van uw keukenkraan eenvoudig is, moet u deze zelf kunnen vervangen door exact dezelfde maat kraan die in de uitsparing in de kast past.

 

Het is geen moeilijke taak om een ​​Keukenkraan nivito te vervangen, maar als je geen loodgieterervaring hebt, laat het dan aan een professionele loodgieter over. Een loodgieter rekent veel voor de installatie, en misschien ben je er wel een heel weekend mee bezig! Het is het risico op een lekkende keukenkraan niet waard als u deze nog niet eerder hebt vervangen.

Afhankelijk van hoe moeilijk uw vervanging is, kunt u proberen het zelf te doen. U kunt een gootsteensleutel of een gootsteensleutel kopen om u te helpen met de taak. Deze gereedschappen zijn handig voor het aandraaien van strakke verbindingen. Je kunt ook een siliconenkit gebruiken als het te moeilijk te vinden is. Als je een doe-het-zelver bent, heb je een sterke werklamp, een verstelbare sleutel en geduld nodig.

 

De meeste vervangingen van de gootsteen zijn relatief goedkoop, maar u kunt verwachten dat de kosten oplopen tot ten minste $ 300 als u het niet zelf wilt proberen. Als u echter geen loodgietervaardigheden hebt, kost het inhuren van een professionele loodgieter u tussen $ 200 en $ 400. Hoewel dit een kleine prijs is voor een kwaliteitsinstallatie, is het verschil aanzienlijk. Een loodgieter kan wel $ 500 kosten om een ​​keukenkraan te vervangen, afhankelijk van hoe ingewikkeld de klus is.

 

Kies de juiste maat

Voordat u een loodgieter belt om uw keukenkraan te vervangen, is het belangrijk om te bepalen hoe oud uw kraan is. De meeste van deze armaturen kunnen tien tot vijftien jaar meegaan. Het risico bestaat echter dat u de verkeerde vervangende kraan koopt als u niet vooraf metingen uitvoert. Om dit te voorkomen, moet u uw oude kraan samen met de vervangende kraan naar de bouwmarkt brengen. Het is makkelijker om de juiste maat en type te kiezen als je de oude meeneemt.

 

Kies een afwerking

Wanneer je een nieuwe keukenkraan koopt, zorg er dan voor dat je er een kiest die van hoge kwaliteit is en lang meegaat. Een goedkoop model kan functioneel zijn, maar is misschien niet bestand tegen regelmatig gebruik. Kies een exemplaar van hoge kwaliteit dat tien jaar of langer meegaat. Hetzelfde geldt voor de afwerking. Kies een afwerking die past bij de rest van de armaturen in de kamer. Chrome is waarschijnlijk de meest duurzame afwerking, maar het is niet erg flitsend.

 

Bel een loodgieter

Als u de toevoerleidingen vervangt, moet u mogelijk een loodgieter bellen. Roestvrijstalen buizen zijn zeer duurzaam en kunnen niet worden doorboord. Als u verkleuring of deuken of lekken ziet wanneer u de kraan laat lopen, moet u mogelijk uw leidingen laten vervangen. Bovendien kan het vervangen van uw kraan gepaard gaan met het installeren van een nieuwe gootsteen. Het installeren van een nieuwe vuilophaaldienst kan een loodgieter meer tijd kosten.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *